© Copyright 2012 - 2024   |   Podržava EOS Matrix

Uvjeti korištenja web stranice www.bezduga.hr

U nastavku se nalaze pravila i uvjeti korištenja sadržajima web stranice www.bezduga.hr te molimo da se s njima upoznate prije početka korištenja web stranice.

Ovi Uvjeti korištenja se odnose na korištenje web stranice www.bezduga.hr i društvenih mreža Bez duga. Web stranicu www.bezduga.hr i društvene mreže Bez Duga pokrenulo je i uređuje društvo EOS MATRIX d.o.o.

Web stranicama smatraju se ova i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni www.bezduga.hr, među njima i YouTube kanal Bez Duga: www.youtube.com/@bezduga3569, Facebook profil Bez duga i Instagram profil Bez dugakoje pokreće i uređuje EOS MATRIX d.o.o.

Korištenjem web stranice, Korisnik potvrđuje da je upoznat s trenutno važećim Uvjetima korištenja web stranice te se obvezuje istu koristiti isključivo u skladu s navedenim pravilima.

Web stranica www.bezduga.hr ni na koji način ne prikuplja niti obrađuje osobne podatke korisnika. 

Svrha stranice je educiranje javnosti o upravljanju osobnim financijama te poticanje i razvoj financijske pismenosti građana kroz pojašnjenje financijskih pojmova, promicanje odgovornih financijskih navika, praktične primjere učinkovitog upravljanja osobnim financijama i savjete za uspješniju otplatu dugovanja.

Informacije i savjeti objavljeni na web stranici imaju svrhu informirati i educirati, no ni na koji način se ne mogu smatrati davanjem osobnih preporuka vezanih uz specifičnu strukturu imovine individualnih posjetitelja web stranica, njihova buduća ulaganja, individualni način raspolaganja osobnim financijama ili donošenje odluka o osobnim financijskim aktivnostima web korisnika.

Izgled i sadržaj web stranice www.bezduga.hr te uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti bez prethodne najave te ne odgovaramo za eventualnu štetu nastalu tim promjenama kao ni za štetu koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice uporabom ili zlouporabom sadržaja.

EOS MATRIX  d.o.o. ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama obzirom da je moguće da se tijekom vremena sadržaj na istima mijenja ili stranice postanu nedostupne.

Dokumente, fotografije, podatke, informacije i drugi sadržaj objavljen na stranici dopušteno je  koristiti samo za individualne potrebe osobne edukacije korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba te se isti ne smiju reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Sadržaje zaštićene intelektualnim vlasništvom kao korisnici možete koristiti samo za osobnu, nekomercijalnu svrhu. EOS MATRIX d.o.o  je nositelj svih prava intelektualnog vlasništva na www.bezduga.hr osim ako nije drugačije navedeno.

Na web stranicama www.bezduga.hr pojavljuju se materijali čiji je sadržaj zaštićen autorskim pravom (npr. tekstovi, fotografije, video materijali) i drugim pravima intelektualnog vlasništva (logotipi, zaštitni znakovi i sl.). Svaki korisnik web stranice snosi vlastitu odgovornost za poštovanje tuđeg autorskog prava i drugih prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na sadržaje dostupne na web stranici www.bezduga.hr.

Nije dopušteno:

  1. korištenje sadržaja web stranice www.bezduga.hr u komercijalne svrhe. Korištenjem u komercijalne svrhe smatra se ostvarivanje novčane dobiti kroz neposredno i posredno korištenjem sadržaja ove web stranice
  2. slanje poveznica www.bezduga.hr i/ili razmjena sadržaja kojima se vrijeđaju važeći hrvatski propisi, uključujući neistinite, uvredljive, prijeteće, proste, zlostavljajuće, vulgarne, rasističke i druge sadržaje koji potiču mržnju bilo koje vrste, kao i sadržaje kojima se vrši povreda tuđeg autorskog prava i drugih prava intelektualnog vlasništva, neovlašteno otkrivaju podaci koji predstavljaju poslovnu ili drugu tajnu, privatne poruke, osobni podaci treće osobe ili se vrijeđa pravo na osobnost treće osobe;
  3. slanje poveznica www.bezduga.hr i/ili razmjena sadržaja kojih niste autor, odnosno nositelj autorskog prava i/ili drugih prava intelektualnog vlasništva na tim sadržajima te ukoliko nemate dozvolu autora za korištenje tih sadržaja;
  4. slanje poveznica www.bezduga.hr i/ili razmjena sadržaja kojima se vrijeđaju prava djece, pravo na privatnost ostalih korisnika i trećih osoba;
  5. korištenje sadržaja i funkcionalnosti web stranice www.bezduga.hr na način koji može uzrokovati štetu nama, ostalim korisnicima, našim partnerima ili bilo kojoj trećoj osobi.